skugga 0skugga 0
skugga 0

Bakverk

stubbestubbe
stubbe

Princess


Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg , vatten, vetestärkelse, modifierad stärkelse, konsistensmedel glycerol, emulgeringsmedel E471 E475, bakpulver E450 E500, kärnmjölkspulver, invertsocker, konserveringsmedel (natriumpropionat & kaliumsorbat) salt, vaniljarom, färgämne 
napolionnapolion
napolion

Napoleon


Ingredienser: Botten: Vetemjöl veg .margarin salt emulgeringsm.= Nötfri E322 E471 E475 druvsocker surhetsreglerandem.= E330 arom vitamin A mjölbehandlingsmedel = E920 E300 Fyllning: Grädde vaniljcreme=(fruktos stabilisering E401 E412 ärtprotein betakaroten aromämne klumpförebyggandem) äpplesylt=(socker äpple glukos-fruktossirap modifierad stärkelse natriumalginat E401 citronsyra E330 

budapest 109budapest 109
budapest 109

Budapest


Ingredienser: 

jordgubbstartajordgubbstarta
jordgubbstarta

Gräddtårta med jordgubb


Ingredienser: 
hallontartahallontarta
hallontarta

Gräddtårta med hallon


Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg , vatten, vetestärkelse, modifierad stärkelse, konsistensmedel glycerol, emulgeringsmedel E471 E475, bakpulver E450 E500, kärnmjölkspulver, invertsocker, konserveringsmedel (natriumpropionat & kaliumsorbat) salt, vaniljarom, färgämne 

dddd
dd

Gräddtårta med blåbär


Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg , vatten, vetestärkelse, Nötf modifierad stärkelse, konsistensmedel glycerol, emulgeringsmedel E471 E475, bakpulver E450 E500, kärnmjölkspulver, invertsocker, konserveringsmedel (natriumpropionat & kaliumsorbat) salt, vaniljarom, färgämne kinolingult, grädde, 

paronstubbeparonstubbe
paronstubbe

Päronstubbe


Ingredienser: Ägg socker vetemjöl vetestärkelse fuktighetsbevarande medel=glycerol modifierad stärkelse skummjölkspulver emulgeringsmedel E471 E475 bakpulver=E451 bikarbonat salt konserveringsmedel E281 E202 stabiliseringsmedel E415 färgämne E160a citronolja pomeransolja aromämne majsstärkelse. Grädde , Päron 84% (modifierad stärkelse E1422, arom , syra E330) vaniljcreme=fruktos

Skogsbärstårta


Ingredienser: Anslagsbotten: vetemjöl, socker, ägg , stärkelse, Nötf konsistensm. glycerol , emulgeringsm. E471 E475, bakpulver E450 E500, kärnmjölkspulver, invertsocker, konserveringsmedel (natriumpropionat, kaliumsorbat) salt, vaniljarom, färgämne kinolingult, Bär 75% (björnbär, körsbär, jordgubb, röda vinbär , tranbär, hallon, blåbär, lingon) grädde, vaniljcreme, socker, koncentrerat smör, stärkelsesirap, E1422, E332, E330, 

aggstubbeaggstubbe
aggstubbe

Ägglikör Stubbe


Ingredienser: 

Glasswienerbröd


Ingredienser: Vetemjöl, veg. fett & olja, vatten, kärnmjölk, socker, jäst, äggula, härdat veg. fett, modifierad majsstärkelse, salt, förtjockningsmedel E440, emulgeringsmedel E472e E471, vetemalt, klumpförebyggande medel E170, konserveringsmedel E202, arom, citronsyra, färgämne (betakaroten, E101) aromämne, enzymer. Kan innehålla spår av hassel/pekannötter & mandel. Glasskräm (vasslepulver, stärkelsesirap, skummjölkspulver, förtjockningsmedel 

Vikt: 60 gram.